Eilersmindes Plejehjem, Tingbjerg

Bygherre
KAB / Københavns Kommune

Entreprise
Totalentreprise

Arkitekt
ERIK arkitekter A/S

Ingeniør
Rambøll

Omfang
120 plejeboliger

Udført
2020 - 2022

JFP udvikler og opfører efter den delegerede bygherremodel Eilersmindes Plejehjem i Tingbjerg sammen med Innovater. JFP varetager KAB’s udbudspligt og udbyder projektet i fagentrepriser og står efterfølgende for udførelsesfasen som totalentreprenør.

Projektet omfatter i alt 120 plejeboliger, et produktionskøkken og en række servicefaciliteter, bl.a. cafe, tandplejer, fodterapi og frisør. Projektet opføres i 4½ etager, hvor den øverste etage er tilbagetrukket fra facaden og etableres som en penthouse etage.

Dagligvarebutik og overdækket parkering
I stueetagen etableres i en del af bygningen en ny dagligvarebutik på ca. 1.000 m². Der udføres endvidere overdækket parkeringsområde og varegård, hvor der etableres en taghave for plejehjemmets beboere på taget.

Plejehjemmet udføres med murværk og begrønnede facader, og alle boliger får franske altaner, og der etableres centrale altaner til bo-områderne.

Byggestart forventes primo 2021 med en byggeperiode på ca. 17 måneder.

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up