Ejendommen Finlandsgade 35, Ikast

Bygherre
Boligselskabet Bomidtvest og Finlandsgade 35 a/s

Entreprise
Totalentreprise

Arkitekt
Arkitektfirmaet Frost Larsen

Ingeniør
Hamiconsult a/s

Omfang
1425 m² og 194 m² kælder

Udført
2019-2020

JFP Murer & Tømrer udfører i totalentreprise 15 lejligheder i 3 etager (samt delvis kælder) på Finlandsgade 35, 7430 Ikast for Boligselskabet Bomidtvest og Finlandsgade a/s

Opgaven omfatter 9 stk. 2 værelses lejligheder og 6 stk. 3 værelseslejligheder. Opgavens omfang består af nedrivning af eksisterende ejendom, byggemodning, projektering og opførelse af 15 lejligheder fordelt på 3 etager med delvis kælder. Dertil kommer etablering af udearealer med parkering herunder også carporte og cykelskure mv.

Lejlighederne på 1. og 2. sal opføres med store flotte altaner.

JFP Murer & Tømrer vandt entreprisen på baggrund af det bedste komplette tilbud. Bygherren har i den forbindelse lagt vægt på både pris og byggeriets flotte æstetik og kvalitet. Ligesom bygherren også har lagt vægt på, at omkostningerne, til boligernes fremtidige drift og vedligeholdelse, forventes lave.

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up