EnviDan, Silkeborg

Bygherre
AA Ejendomme

Entreprise
Totalentreprise

Arkitekt
Årstiderne Arkitekter

Ingeniør
Hamiconsult a/s rådgivende ingeniører

Omfang
940 m²

Udført
Oktober 2018 - Juli 2019

Sammenbygning af to kontor-punkthuse
For AA Ejendomme har JFP Murer & Tømrer i totalentreprise stået for udvidelsen af EnviDan i Silkeborg. Projektet bestod i at sammenbygge de 2 eksisterende kontor-punkthuse med en vinkelbygning i 3 plan og etablere et nyt indgangsparti med tilhørende hall.

Endvidere blev der i de to eksisterende bygninger fortaget ombygninger og renoveringer i de omkringliggende lokaler, således det færdige byggeri, fremstod som én helhed. Kontormiljøerne blev tilpasset og blev ombygget så de fremstår lyse, moderne og overgang til tilbygningen blev naturlig. Første og anden sal i vinkelbygningen er indrettet med nye kontorer, og stueetagen er indrettet med mødelokaler samt et stor åbent fællesrum. Endvidere blev der etableret nye udearealer med belægning mv.

Efter ønsker fra bygherre, blev der under udførelsen af projektet, udarbejdet ændringer i konstruktionerne, som medførte betydelige forandringer i projekteringen. Dette blev løst via en løsningsorienteret dialog med alle i byggeriets parter.
Grundet kontorernes daglige drift var koordinering/planlægning med bygherre og daglige brugere af faciliteterne en naturlig proces gennem hele til- og ombygningen.

Arbejdsområderne indenfor beton, elementmontage, tømrer og murer blev varetaget af JFP Murer & Tømrers egne ansatte, hvilket medførte en enkel og ”smidig” udførende byggeorganisation. Samtidig med kvaliteten og fremdriften blev sikret.

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up