Fribo Holte

Bygherre
NREP

Entreprise
Totalentreprise

Arkitekt
RUBOW

Ingeniør
MOE

Landskabsarkitekt
RUBOW

Omfang
5.720 m² og 735 m² kælder

Udført
2019 - 2021

I Rudersdal Kommune er der et stigende behov for plejehjemspladser. Derfor udbød kommunen i 2018 den såkaldte Skovlygrund med henblik på etablering af et nyt friplejehjem. NREP vandt udbuddet med et forslag om en lav, åben og rækkehuslignende bebyggelse. 

NREP er bygherre på Fribo Holte som Altiden skal drive. NREP har i samarbejde med det norsk ejede Altiden udviklet det nye friplejehjem, som JFP vandt totalentreprisen på i sommeren 2019.

Et rækkehusfællesskab 
Fribo Holte består af 72 plejeboliger og fælles servicefunktioner i alt 5.720 m² samt en kælder på ca. 735 m². Mod nord rejser plejehjemmet sig til to etager, og giver plads til penthouseboliger med kig mod boldbaner og naturområder og store fælles tagterrasser. 

Fribo Holte er et rækkehusfællesskab, opført som et tæt-lavs byggeri i seks boliggrupper med 10-13 boliger i hver og tilhørende service-og fællesarealer. Hver bo-gruppe er indrettet med hjemlige fællesarealer med dagligstue, spisestue, atriumhaver og køkken som kan benyttes til tilberedning og anretning af måltider.  Der er indarbejdet innovative tiltag inden for teknologier i byggeriet, så plejecentret bliver en intelligent bygning, hvor kommunikations- og sikkerhedssystemer indgår som en integreret del af bygningen. 

Grønne omgivelser og offentlig adgang
Friplejehjemmet er opført i en spændende arkitektur, med særlig fokus på at ejendomme skal passe ind i de grønne omgivelser og respektere områdets grønne koblinger. Over halvdelen af udearealerne ved Fribo Holte er tilgængelig for lokalområdet. Derved har skolebørn og beboere mulighed for at gå på opdagelse i de grønne områder. Alle plejehjemsbeboere har adgang til åbne haver langs bebyggelsen.

JFP har været totalentreprenør på projektet, som blev afleveret i juni 2021. JFPs datterselskab JFP Murer & Tømrer har  udført elementmontagen, herunder montering af væggge, søjler, bjælker kompositer, huldæk og trapper. Ialt 1.483 betonelementer fordelt på kælder, stue og 1 sal. Vægge og dæk udgør ca. 11.930m² beton.

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up