Friplejehjem i Holte

Bygherre
NREP

Entreprise
Totalentreprise

Arkitekt
RUBOW

Ingeniør
MOE

Landskabsarkitekt
RUBOW

Omfang
5720 m²

Udført
2019 - 2021

JFP opfører 72 nye friplejeboliger i Holte. NREP er bygherre på friplejehjemmet som Altiden skal drive. NREP har i samarbejde med det norsk ejede Altiden udvikle et nyt friplejehjem. Dette vandt JFP i totalentreprisen på i sommeren 2019.

Friplehjemmet i Holte bliver på ca. 5.720 m² og indeholder 72 plejeboliger samt fælles servicefunktioner. Der skal udføres en kælder på ca. 735 m² indeholdende servicefunktioner, omklædningsrum, teknikrum mv. Dertil kommer landskabsarbejder. Plejehjemmet opføres på en nedlagt kommunal atletikbane ved Skovly Skolen i Rudersdal Kommune.

Friplejehjemmet i Holte opføres med seks Bo-grupper med 10-13 boliger i hver og tilhørende service-og fællesarealer. Hver Bo-gruppe får eget køkken, som kan benyttes til tilberedning og anretning af måltider. Der indarbejdes innovative tiltag inden for teknologier i byggeriet, så plejecentret bliver en intelligent bygning, hvor kommunikations- og sikkerhedssystemer indgår som en integreret del af bygningen.

Friplejehjemmet opføres i en spændende og attraktiv arkitektur med særlig fokus på livskvalitet, beboernes trivsel, og således at ejendommen passer nænsomt ind i sine omgivelser og respekterer og styrker områdets grønne koblinger. 

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up