Gasa C, Tilst

Bygherre
1927 Estate Development ApS

Entreprise
Fagentreprise - Elementmontage

Omfang
7108m²

Udført
februar - juni 2021

JFP Murer & Tømrer har udført fagentreprisen for elementmontage ved opførelsen af Gasa C som er beliggende på den tidligere Gasa grund i Tilst ved Aarhus.

Byggeriet består af 144 boliger med 1- 3 værelses lejligheder (36-61m²) og blev opført i 4 blokke på henholdsvis på 3 og 4 etager. De fire blokke der danner en karré med gårdmiljø i midten.  Bruttoarealet for boligbebyggelsen er på i alt 7.108m².

Fagentreprisen omfattede montering af facader, vægge, huldæk, badekabiner, trapper og repos. Facadeelementerne er sandwichelementer som kommer ”færdige” med tegl og vinduer.

Boligbyggeriet er bæredygtigt og skal DGNB Guld certificeres, hvilket stiller særlige krav til materialevalget og dokumentationen.

Elementmontagen blev udført i perioden fra februar – juni 2021. Det forventes at de første lejere kan flytte ind til december 2021.

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up