Generationernes Hus, Aarhus

Bygherre
Århus Kommune og Brabrand Boligforening

Adresse
Ø3 Århus Havn

Entreprise
Totalentreprise

Arkitekt
KPF Arkitekter og RUM

Ingeniør
SWECO

Landskabsarkitekt
Kragh & Berglund

Omfang
27.400 m2 + 3000 m² kælder

Udført
2016-2019

Generationernes Hus (GH) er et nyskabende projekt, hvor flere generationer bor under samme tag. Huset skal indeholde ældre-, pleje-, handicap-, familie- og ungdomsboliger samt en stor integreret daginstitution.

Byggeriet omfatter 200 pleje- og ældreboliger, 40 familieboliger, 40 ungdomsboliger og 24 handicapboliger. Ud over boligerne indeholder projektet også en daginstitution med ni børnegrupper fordelt på både vuggestue og børnehave, samt fælles ude- og indearealer og et aktivitets- og sundhedshus. 

Projektet er vundet i konkurrencepræget dialog, som forløb over 3 faser.

jfp-citationstegn

Godt arbejdsmiljø og kompetente folk
”JFP har en kompetent og professionel ledelse på projektet. Det giver tryghed for os underentreprenører, at vi under hele forløbet har en dygtig og ansvarsbevidst sparring hos byggeledelsen. Jeg er imponeret over, at de selv kører projekteringsledelsen igennem hele forløbet, hvilket vidner om stor knowhow og indsigt i de enkelte fag. Det at vi alle tegner i Revit-model gør, at kollisioner imellem de forskellige fag, i stor udstrækning løses/minimeres, inden vi starter på byggepladsen. JFP er godt organiseret på projektet og møderækken falder fint i tråd med udfordringerne og fremdriften på projektet. De inddrager formændene og holder møde med dem hver uge og holder byggemøder med projektlederne hver anden uge. Det giver en smidig proces. Og så har de stor fokus på, at der skal være et godt psykisk arbejdsmiljø såvel på byggepladsen som på møderne. Det har jeg ikke oplevet tilsvarende tidligere. Projektchefen har stor fokus på godt samarbejde entrepriserne imellem i en konstruktiv og god stemning. Han opfordrer til, at vi konsulterer ham i eventuelle udfordringer i stedet for at udfordre hinanden indbyrdes. Det giver en god oplevelse og generelt øget motivation for et fælles mål,” 

Rene Dupont, indehaver af Novavent som står for ventilationsentreprisen på Generationernes Hus i AarhusSe lignende referencer

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up