Gilleleje Friplejehjem, Bavne Ager Vest

Bygherre
Seniorbolig Danmark K/S og ATP Ejendomme.

Entreprise
Totalentreprise

Arkitekt
Arkitetkfirmaet Mw A/S

Ingeniør
Dominia

Landskabsarkitekt
Møller og Grønborg A/S

Omfang
6.500 m2

Udført
2018-2019

JFP har opført 72 nye plejeboliger i Bavne Ager Vest, Gilleleje. ATP Ejendomme stået for byggeriet for Gribskov Kommune og OK-Fonden, der skal drive plejehjemmet.

Plejehjemmet bliver et nyt og moderne plejehjem med tilhørende seniorboliger. I plejeboligerne bliver der lagt afgørende vægt på hjemlighed samtidig med, at det skal sikres, at boligerne er egnede til mennesker med demens. Kombinationen med senior-
og plejeboliger betyder, at kommunen over tid kan give borgerne mulighed for at blive i deres private bolig livet ud - også hvis de får behov for hjælp og pleje.

Foruden de 72 boliger omfattede byggeriet også fællesarealer, herunder blandt andet storkøkken, café, spa, wellness og lokaler til ergo- og fysioterapi. I alt 6.500 m² inklusive kælder. Derudover er der etableret parkeringsplads, terrasser, frugthave og et stisystem, der animerer til kortere eller længere gåture i plejecentrets varierede uderum med grønne områder og naturområder. Midt i bygningen er der etableret gårdhave i to niveauer med naturhave og prydhave, som inviterer til ophold og afslapning.

Det er Seniorbolig Danmark, et datterselskab i ATP Ejendomme, der har stået for opførelsen af plejecentret, mens OK-Fonden efterfølgende skal forestå den overordnede planlægning og drift af plejecentret. Udviklingen af Bavne Ager Vest sker samtidig med, at en stribe andre store projekter er undervejs i Gribskov.

Byggeriet er afleveret efter planen i september 2019.

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up