Grønnedalsparken, Skanderborg

Bygherre
Skanderborg Andelsboligforening

Entreprise
Totalentreprise

Arkitekt
ERIK Arkitekter, Schwarz Arkitekter og Kontur Arkitekter

Ingeniør
Oluf Jørgensen

Landskabsarkitekt
ByMunch

Omfang
Renovering af 390 boliger

Udført
2014-2017

Grønnedalsparken er et typisk alment boligbyggeri fra 1970’erne – og som mange andre boligbyggerier fra den tid, trængte området og boligerne til en ansigtsløftning.

JFP vandt i totalentreprisekonkurrence, sammen med vores rådgivere, opgaven "Grønnedalsparken - Fysisk Helhedsplan" med renovering af 390 boliger for Skanderborg Andelsboligforening.

Boligerne fordeler sig på såvel etageblokke som 2-etagers rækkehuse og renoveringen omfattede nye facader, tag og indgangspartier samt altaner med store glasparti der både kan lukkes og åbnes helt. Herudover er samtlige badeværelser blevet renoveret, ligesom alle boligerne har fået nyt ventilationsanlæg. 

For 76 af boligerne er der etableret elevatorer i opgange, ligesom der er foretaget mindre indvendige ombygninger med bl.a. nye badeværelser og køkkener, således at boligerne nu er indrettet med øget tilgængelighed.

Ud over de 76 boliger der blev ombygget og som ikke var beboede i forbindelse med udførelse af arbejdet, var de resterende 314 boliger beboede i byggeperioden.

Foruden boligrenoveringen er udearealerne i området også blevet fornyet med fokus på generel forskønnelse og på, at det skal være trygt at færdes i området. Udearealerne er blevet udstyret med grillpladser med borde og bænke, fastmonteret fitness-udstyr, petanquebaner, trampolin, legeplads, klatreudstyr og en multibane. 

Projektet er afleveret i september 2017.

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up