Grønnedalsparken, Skanderborg

Bygherre
Skanderborg Andelsboligforening

Entreprise
Totalentreprise

Arkitekt
ERIK, Archinet, Kontur

Ingeniør
Oluf Jørgensen

Landskabsarkitekt
ByMunch

Omfang
Renovering af 390 boliger

Udført
2014-2017

JFP vandt i totalentreprisekonkurrence, sammen med vores rådgivere, opgaven "Grønnedalsparken - Fysisk Helhedsplan" med renovering af 390 boliger for Skanderborg Andelsboligforening.

Boligerne fordelte sig på såvel etageblokke som 2-etagers rækkehuse. Opgaven omfattede nye facader, tag, altaner og indgangspartier. Herudover er samtlige badeværelser renoveret og der er etableret nyt ventilationsanlæg i alle boligerne. Opgaven omfattede endvidere nye udearealer med fokus på at det skal være trygt at kunne færdes i området.

For 76 af boligerne er der etableret elevatorer i opgange, ligesom der er foretaget mindre indvendige ombygninger med bl.a. nye badeværelser og køkkener, således at boligerne nu er indrettet med øget tilgængelighed.

Ud over de 76 boliger der blev ombygget og som ikke var beboede i forbindelse med udførelse af arbejdet, var de resterende 314 boliger beboede i byggeperioden.

Projektet er aflerevet i september 2017.

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up