Grundfos, Bjerringbro - Event Hall

Bygherre
Grundfos A/S

Entreprise
Hovedentreprise

Arkitekt
ERIK Arkitekter A/S

Ingeniør
COWI A/S

Omfang
3.000 m² nybyg, 720 m² ombygning, 10.300 m² udeareal

Udført
Januar 2020 - April 2021

JFP har som hovedentreprenør vundet byggeriet af 3.000 m² Event Hall til Grundfos Center i Bjerringbro. Hallen kommer til at supplere den eksisterende hal, som er del af Grundfos Center og give mere fleksibilitet i forhold til events, messer og arrangementer.

Udover den nye Event Hall skal der udføres en større om- og sammenbygning i det eksisterende kontorområde - alt imens disse er i drift.
Den eksisterende kantine udvides og receptionsområdet ombygges.

Event Hall opføres i perioden januar 2020 til april 2021 og indeholder ud over selve Event Hall byggeriet ombygning af 720 m² eksisterende kontor og mødelokaler samt anlægning af 10.300 m² udeareal med parkeringsanlæg, spillebaner, aktivitetsarealer mv.

Det nye byggeri kommer til at give Grundfos et permanent udstillingsområde til rundvisninger for de mange danske og internationale gæster. Derudover skal hallen kunne opdeles i 3 mindre områder og dermed danne rammen om flere arrangementer på samme tid. Hallen ligger i niveau, som betyder at messestande fra hele verden kan transporteres direkte ind i hallen og
opstilles nemt og hurtigt.

Erik Arkitekter er totalrådgiver og COWI underrådgiver. JFP er hovedentreprenør og JFP’s datterselskab JFP Murer & Tømrer leverer
betonentreprisen og elementmontagen.


JFP blev enstemmigt valgt

”Vi har en fuldstændig fastlagt procedure for vurdering af de partnere, vi indgår samarbejde med. Derfor blev 4 entreprenører udvalgt i første runde til at give bud og inviteret til gennemgang af projektet. JFP blev efterfølgende enstemmigt valgt. Det skyldes flere ting. De har lavet et omhyggeligt forarbejde, som de redegjorde professionelt for. De har valgt en professionel organisation til at gennemføre projektet – både i byggeledelsen og blandt underentreprenørerne, de har en fornuftig pris og ikke mindst, vi har tillid til dem. Vi forventer at gennemførelsen bliver ligeså god som den indledende fase og ser frem til samarbejdet.”

Hans Christian Baastrup, Senior Architect
Grundfos


Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up