Hedelundparken, Esbjerg

Bygherre
Boligforeningen Fremad

Entreprise
Totalentreprise

Arkitekt
P+P arkitekter a/s

Ingeniør
Moe & Brødsgård

Landskabsarkitekt
BSAA Urbanlab

Omfang
200 Boliger

Udført
2013-2016

I totalentreprisekonkurrence, vandt JFP sammen med vore rådgivere renoveringen af Hedelundsparken i Esbjerg.

Opgaven omfattede i alt 200 rækkehuse i 1 plan, fra midten af 1970’erne. De trængte alle til et facelift, og er efter renoveringen fjernet fra Ghettolisten og fremstår nu som indbydende, og attraktive boliger.

Renovering af boligerne
Renovering omfattede bl.a nye teglstensfacader, fundamentspåstøbninger, ekstra hulmursisolering samt nye døre og vinduer. Derudover har alle boliger fået installeret Genvex-anlæg for bedre varmeudnyttelse og indeklima.

50 af boligerne er blevet udvidet med henholdsvis 31 og 38 m², så de nu er på 67 og 82 m². De udvidede boliger hen gennemgået en totalrenovering bl.a. hvor krybekældrene blev fyldt op, så ruminddelingen kunne ændres. De 50 boliger har fået installeret nye
køkkener, badeværelser, etableret gulvvarme og der er lagt nye askeparketgulve. Disse boliger opfylder efterfølgende kravene til tilgængelighedsboliger.

Optimering af fællesarealer
Opgaven omfattede endvidere opførelse af et nyt fælleshus med festsal, køkken, gæsteværelse og bad, som kan lejes af boligforeningens beboere. Ligesom der også blev opført nye skure til alle boliger. Skurene er opført i antracitgrå kompositmateriale,
som matcher de hegn der er opsat i området.

For et imødekomme tilgængelighedskrav, er terrænet hævet flere steder, og der er lavet nye stisystemer og etableret grønne fællesarealer.

Udført på noget nær rekordtid
Den omfattende renovering og tilbygning af området, blev udført på noget nær rekordtid, og i tæt dialog med de beboerne. Bortset fra de 50 lejligheder som skulle udvides og totalrenoveres, var de resterende 150 boliger beboet under renoveringen.

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up