Hendricks Industries, Herning

Bygherre
Hendrichs Industries

Adresse
Mørupvej 41, 7400 Herning

Entreprise
Hovedentreprise

Arkitekt
Aagaard Nielsen Arkitektfirma

Ingeniør
Niras

Omfang
7.850 m²

Udført
2008

I 2008 opførte JFP verdens største malerhal for Hendricks Industries i Herning.

JFP stået for opførelsen af  en 7.500 m² malerhal og 350 m² servicebygning.  Hendricks Industries bruger hallerne til maling af vindmølletårne.

JFP indrettede hallen til syv malerkabiner, tre kabiner til sandblæsning, tre teknikrum samt diverse sikkerhedszoner og manøvrearealer. I alt 7.500 m², hvilket gør industribyggeriet til verdens største malerhal af sin art. Bygningens bærende konstruktioner består af stålrammer. Udenpå er der monteret isolerede sandwichpaneler både som vægge og tag. Vægpanelerne er udvendigt beklædt med mørkegrå sinusplader.

Under gulvene har JFP monteret kanaler og gruber til sandtransport, som forsyner sandblæserne. Foran bygningen er der støbt 700 m skinnefundamenter, hvorpå tårnene transporteres fra aflæsningsområdet og ind i hallen.

jfp-citationstegn

Professionel indstilling og stram styring

"Det er ikke hver dag, at man bygger Europas største malerhal til mølletårne - og slet ikke på rekordtid. Det var udfordringen, som vi stillede Jørgen Friis Poulsen. Sammen med de øvrige leverandører var de med i processen omkring udformning, materialevalg m.m. Alt sammen for at være sikker på at få den optimale løsning og samtidig være køreklar til tiden. Det lykkedes! Efter blot ti ugers arbejde "over jord" kunne vi tage første linje i brug i den nye hal, der er 15 meter høj og næsten lige så bred og dobbelt så lang som en fodboldbane. Professionel indstilling og stram styring, kombineret med højt humør og entusiasme, har givet et godt resultat."


Ole Dinesen, fabriksdirektør
Hendricks Industries, Herning


Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up