Herlev Byskole afd. Eng

Bygherre
Herlev Kommune

Entreprise
Hovedentreprise

Arkitekt
Friis Andersen Arkitekter A/S

Ingeniør
Søren B. Nielsen A/S

Omfang
3700 m²

Udført
2020 - 2021

JFP Murer & Tømrer a/s har i hovedentreprise vundet renoveringen og tilbygningen af Herlev Byskole afd. Eng. Kommunen ønsker ved projektet en generel opdatering og et markant kvalitetsløft af de eksisterende fysiske rammer på skolen. 

Projektet består af en omfattende renovering og ombygning, hvor flere af de eksisterende lokaler får nye funktioner. Samtidig opføres en helt ny daginstitution i tilknytning til skolen. Den nye institution bliver på 1.148 m². 

Renoveringen er på 2.550 m² og omfatter en gennemgående optimering af de fysiske rammer i skolens fagfløj, derudover etableres der musiklokaler med nye faciliteter i den nuværende personalefløj og der etableres fælles personalefaciliteter for det samlede personale. 

Flere steder i projektet er der energireducerende tiltag. F.eks. er lysniveauet forudindstillet og reguleres efter dagslyset ligesom der installeres ventilationsanlæg med CTS og CO² styring. 

JFP Murer & Tømrer blev ved hovedentreprisekonkurrencen tildelt karakteren 9,7 af Herlev Kommune. I bedømmelsen var der særligt lagt vægt på valget af materialer, som både er robuste og æstetiske ift. eksisterende materialer i byggeriet. Ligeledes har materialernes levetid og vedligeholdelsesomkostninger været vigtige. 

Sikkerheden under og omkring projektet er der også ekstra opmærksomhed på. Særligt sikkerheden omkring de skolebørn, der er på skolen under byggeriet. Renoveringen kræver nøje planlægning og foregår i 5 bygninger og over 4 etaper. Eleverne flyttes rundt efterhånden, som etaperne afsluttes. Ligeledes udføres dele af arbejderne i sommerferien 2021, hvor eleverne ikke er på skolen.

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up