HK MidtVest, Herning

Bygherre
HK MidtVest

Adresse
Vestergade 43, 7400 Herning

Entreprise
Hovedentreprise

Arkitekt
Søren Andersen arkitekter

Ingeniør
ÅF Buildings Denmark

Omfang
775 kvm. nybyg - 1000 kvm. renovering

Udført
2016-2017

HK MidtVest flyttede ind i et nyt domicil i Herning i november 2017. JFP Murer & Tømrer stod hovedentreprisen, der blev påbegyndt december 2016.

Projektet omfattede nedrivning af eksisterende tilbygninger. Herudover blev en eksisterende kontorbygning på cirka 1000 m² renoveret med nye vinduespartier. Indvendigt blev der skabt store lyse og moderne kontorfaciliteter og der blev sat nye indvendige døre og vinduespartier ind, ligesom lofter og vægge bliver malet og der kom nye gulvbelægninger – både gulvtæpper og comfortgulve i polyurethan.

Den nye tilbygning blev udført i 2 plan og bygget sammen med eksisterende bygning. Tilbygning blev opmuret med røde mursten og alufacader. Bygningen rummer i dag lyse rummelige kontorer med glaspartier samt et stort mødelokale. Ligeledes et stort og imødekommende receptionsområde. Gulvene er udført med gulvtæpper og trægulve.

Desuden stod JFP Murer & Tømrer for at etablere nye udenomsarealer med tilhørende gårdmiljø samt nye belægninger.

Beton-, murer- & tømrerarbejder er udført i egenproduktion.

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up