Holstebro Rådhus

Bygherre
Holstebro Kommune

Entreprise
Totalentreprise

Arkitekt
SWECO og Entasis

Ingeniør
Bascon

Omfang
3.200 m² + kælder

Udført
2012-2013

I totalentreprise har JFP stået for udbygningen af Holstebro Rådhus.

Sagen blev vundet i totalentreprisekonkurrence og omfattede opførelse af 3.200 m² kontorbyggeri i 3 etager, samt  150 m² kælder.

Bygningen er opført i lavenergiklasse 2015. Dette er opnået ved bl.a. at indbygge køleslanger i de indvendige tunge vægge.  Disse er således anvendt til fri køl og sørger for bygningens grundkølebehov.

Kontorbygningen er indrettet med stor flexibilitet, idet alle tværgående og enkelte langsgående vægge er udført som lette gipsvægge. Der er endvidere forberedt med gipsskørter over lofterne således opsætning af yderlige skillevægge er nemt efterfølgende. 

Bygningen er udført som betonelement byggeri. Facaderne er beton bagmure, isoleret udvendigt og med facadebeholdning i cortenstål.

jfp-citationstegn

Vandt på funktionalitet, sejrede på fleksibilitet

"JFP vandt totalentreprisen med en 3.000 kvm. stor udvidelse af Holstebro Rådhus. Forslaget havde en optimal indretning, og det faldt i udvælgelseskomiteens smag.

Det gjorde facadeløsningen til gengæld ikke, men her var JFP og deres rådgivere meget proaktive og arrangerede en studietur rundt i landet for at se på andre muligheder. Det løste knuden, og alle er enige om, at slutresultatet er blevet en helstøbt løsning, der spiller fint op til kommunens eksisterende rådhus og bibliotek.

JFP's imødekommenhed afspejlede sig også i byggeprocessen. Styringen har været eksemplarisk, og til tider føltes det som om, at projektlederen boede på pladsen og var klar til at hjælpe os i døgndrift. JFP leverer også god kvalitet, når det gælder de bløde værdier som dialog, samarbejde og fleksibilitet."

Morten Jensen, byggekoordinator
Holstebro Kommune


Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up