Horsens Vand

Bygherre
Horsens Vand A/S

Adresse
Alrøvej 11, 8700 Horsens

Entreprise
Totalentreprise

Arkitekt
GPP Arkitekter A/S

Ingeniør
COWI A/S

Landskabsarkitekt
By Munch

Omfang
2000 m2

Udført
2013

For Horsens Vand har JFP a/s opført et nyt vandhus med både administration, omklædningsfaciliteter og laboratorier i totalentreprise. Bygningen i 2 plan er udført med teglelementer, der med deres rustikke udtryk i de rød/brune sten integrerer sig i landskabet og de omkringliggende bygninger langs Bygholm Å. De skråtstillede søjler der bærer dele af 1. sal definerer det spændende facadeudtryk og indkranser sammen med de lave bassiner mod vest og syd den næsten kvadratiske bygningskrop. Indenfor er der praktisk lagt linoleum og klinker på gulvene for at lette vedligeholdelsen. Adgangen til 1. sal sker via den brede hovedtrappe i beton der sammen med hele ankomstområdet oplyses af lange ovenlysbånd i taget. På 1. sal er opholdsrummene opdelt af fuldglasvægge, der signalerer lethed og transparens imellem storrumskontorer og mødelokaler. 
Bygningen samler den administrative del af Horsens Vand under et tag og bidrager til en hurtigere og mere direkte kommunikationsvej for medarbejderne, der kan glæde sig over nye, moderne og funktionsdygtige omgivelser.

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up