Intensivafdelingen, Regionshospitalet Herning

Bygherre
Region Midtjylland

Entreprise
Hovedentreprise

Ingeniør
Leif Hansen

Omfang
Til- og ombygning

Udført
2011

I hovedentreprise stod Jørgen Friis Poulsen a/s for en tilbygning oven på den eksisterende bygning. Den eksisterende facade og tagopbygning blev fjernet og tilbygning etableret med ny facade og nyt tag. Alt foregik mens hospitalsafsnittet var i fuld drift. Samtidig med denne tilbygning blev der udført en del ombygninger i nogle af de øvrige afsnit under hensyntagen til den daglige drift og ikke mindst patienterne.

jfp-citationstegn

Fint samarbejde og levering til tiden

"Vi har altid haft et fint samarbejde med Jørgen Friis Poulsen. De leverer til tiden, og pris og kvalitet er i orden. Men lige så vigtigt er det, at de ved, hvordan man agerer i et hospital, der er i drift. De tilrettelægger arbejdet, så støj- og støvgener er begrænsede, og de har en god fornemmelse for etik og omgang med personale og patienter. Derfor har vi i tidens løb brugt Jørgen Friis Poulsen til en række om- og tilbygninger, bl.a. af et kvinde-barn center, Dag Kirurgisk Enhed og Distriktspsykiatrien."

Thorkil Vandborg, afdelingsleder
Hospitalsenheden Vest, Herning


Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up