IrmaByen - Terrassehaven

Bygherre
Elf Development

Entreprise
Totalentreprise

Arkitekt
Gröning Arkitekter

Ingeniør
Orbicon

Landskabsarkitekt
Gröning Arkitekter

Omfang
12.600 m2 inkl. P-kælder

Udført
Januar 2016 - September 2017

JFP har i totalentreprise opført byggeriet Terrassehaven for Elf Development i Irma Byen i Rødovre på Irma-koncernens gamle domicilområde ved Korsdalsvej.

Irma Byen er en ny, unik bydel i Rødovre, hvor storbyens moderne livsstil møder nærområdets tryghed og fællesskab.

JFP har opført 139 boliger med et elegant og moderne udtryk med murede facader, altaner og store vinduespartier. Desuden indeholder projektet penthouse-lejligheder, tagterrasser og p-kælder.

Datterselskabet JFP Murer & Tømrer udførte snedkerarbejdet i alle boliger - herunder indvendige døre og lofter, samt indvendigt og udvendigt beklædningsarbejde på penthouselejlighederne. I kælderen udførte JFP Murer & Tømrer forsatsvægge, branddøre og lofter.

Projektet blev påbegyndt i november 2015 og afleveret i sensommeren 2017.

jfp-citationstegn


Vi ved at et ord er et ord – og det står man ved
”JFP har lavet to opgaver for os I Irmabyen: Terrassehaven, som blev afleveret i september 2017 og Udsigtsparken, som skal afleveres primo 2019. Noget af det positive ved samarbejdet med JFP er trygheden: Vi ved at et ord er et ord – og det står man ved. Vi oplever, at JFP’s holdning er, at man gerne vil løse de udfordringer der opstår - og når der er behov for det, stiller ledelsen op, så der bliver taget hånd om tingene på tilfredsstillende vis. Samtidig står JFP ved de fejl, der måtte være og forsøger ikke at vige udenom. Indimellem er JFP næsten for flinke til at tage ting, hvor de sagtens kunne være mere afvisende og hårde. Men det er rart, at de tager fejlene på sig uden at man skal slås om det. Hos ELF Development forventer vi at fortsætte samarbejdet med JFP på kommende projekter.” 

Michel Reumert Reffs, Teknisk Direktør, ELF Development


Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up