JYSK, Brabrand

Bygherre
JYSK A/S

Entreprise
Totalentreprise

Arkitekt
Arkitema A/S

Ingeniør
COWI A/S

Omfang
6.000 m² kontor, 3.500 m² kælder

Udført
2020 - 2021

JFP udfører som totalentreprenør udvidelsen af JYSK’s hovedkontor i Brabrand ved Aarhus. Udvidelsen er på knap 10.000 m² og omfatter 2 nye kontorfløje, så der i alt bliver 5.

Byggeriet bliver DGNB-certificeres og materialer og indretning læner sig op af de eksisterende bygninger, så kontordomicilet fremstår ens i overflader og materialer.

Der opføres ligeledes et auditorie til 400 mennesker samt omklædning, fitness, museum og teknikrum i kælderen. 

Kælderen bliver i modsætning til de eksisterende bygninger dybere, og JYSK får dermed mulighed for at afholde større arrangementer for sine 350 medarbejdere. De får samtidig bedre faciliteter til arrangementer for uddannelsesinstitutioner og kunder på hovedkontoret.

COWI er rådgivende ingeniør, Arkitema Architects er underrådgiver, IGNIZ er brandrådgiver og JFP er totalentreprenør.

JFP Murer & Tømrer udfører beton- og elementmontagen i fagentreprise. Herunder stribe-, punkt- og pladefundamenter samt indvendige fundamenter, terrændæk og elevator grube. Endvidere udføres der insitustøbt dæk og bundplade samt isolering, vandtætning, armering og udstøbning. Der monteres søjler, bjælker, kompositter, vægfacader, trapper, ståltrapper og huldæk.

jfp-citationstegn

JFP velforberedte og seriøse
”Vi ser meget frem til at kunne tage byggeriet i brug og har stor tiltro til JFP som totalentreprenør. De har været særdeles seriøse og velforberedte i forhandlingerne, og så har de et godt ry. De er kendte for høj kvalitet, overholdelse af tidsplaner/pris samt gode arbejdsforhold på byggepladsen. Alt sammen noget, vi har vægtet højt i vores udvælgelse. Vi ser frem til samarbejdet.”
Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director
JYSK


Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up