KK-electronic, Ikast

Bygherre
KK-electronic

Entreprise
Totalentreprise

Arkitekt
Årstiderne Arkitekter, Herning

Ingeniør
Rambøll, Herning

Omfang
4.550 m²

Udført
2008

Produktion og administration i samspil. 

Opførelse af 2.200 m² produktion, 1.300 m² lager og 1.050 m² kontor.

Bygningen er opført af hhv. skalmurede bagmurselementer og lette partier beklædt med sinusplader. Det får bygningen til at fremstå let og passer godt ind i den eksisterende bygningsmasse i området.

Produktion og kontorfaciliteter er fysisk placeret tæt op ad hinanden for at skabe optimale forudsætninger for et tæt samarbejde mellem produktion/ledelse.

jfp-citationstegn

"Vores samarbejde med Jørgen Friis Poulsen begyndte med en ombygning af en administrationsbygning. Vi havde en god dialog, og de forstod opgaven. Derfor var det naturligt at byde dem med, da vi indhentede tilbud på 4.800 kvm. nye produktionsfaciliteter. Jørgen Friis Poulsen var bedst til prisen, og igen var vi glade for samarbejdet og resultatet. Blot et år senere tog de hul på endnu et byggeri for os: 1.500 kvm. produktion og administration. Så jo, vi er ganske godt tilfredse med samarbejde, pris og kvalitet."

Morten Koldkjær Sørensen, projektleder
kk-electonic a/s, Ikast


Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up