Kongensgade, Esbjerg

Bygherre
Muff Invest ApS

Entreprise
Elementmontage

Arkitekt
Arkitektfirmaet Rudolf Lolk A/S

Ingeniør
Olav Kristensen. Rådgivende Ingeniørfirma ApS

Omfang
2.000 m²

Udført
Juni 2019 - August 2019

Ved gågaden i Esbjerg blev den tidligere Expert Radio-bygning erstattet af et nyt byggeri i fem etager med butik i stueplan og private ungdomsboliger på de øvrige etager.

Den ny hjørneejendom huser et butikslejemål på 400 m² og 28 private ungdomsboliger med et samlet areal på 1.592 m² - alle med altan mod gadesiden. Opholdsarealer til boligerne er etableret på 1. sal, mens der er etablet syv parkeringspladser i gården.

Byggeriet er opført med facader i røde teglsten. Taget beklædt med falsede alu-plader med zinkbelagt overflade. Vinduer, dørpartier og udvendige lysninger er udført i pulverlakeret aluminium. Altaner med bund af fiberbetonplader og glasværn.

JFP Murer & Tømrer a/s udførte entreprisen vedr. betonelementmontagen af 28 boliger fordelt på 5 etager. Entreprisen omfattede montage af facader, vægge, søjler, bjælker, kompositer, huldæk og badekabiner. Montage af i alt 4.000 m²

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up