Kongeskrænten, Smørum

Bygherre
Ejendomsgruppen Danmark A/S

Entreprise
Elementmontage

Arkitekt
Årstiderne Arkitekter

Ingeniør
Moe A/S

Omfang
8.887 m²

Udført
Februar 2019 - Maj 2019

Kongeskrænten et nyt boligområde bestående af 66 boliger i henholdsvis to- og tre plan, fordelt på knap 8.900 m². Kongeskrænten er en del af den grønne og bæredygtige bydel som ligger med udsigt over Værebro Ådal. Projektet understøtter områdets grønne profil, hvor boligerne tilpasses terrænet og med bæredygtige tiltag.

Boligerne opføres i henholdsvis 2 og 3 plan i størrelser fra 126 til 176 m². Til hver bolig etableres for- og baghave samt parkeringsplads.
Kongeskrænten er opført i overensstemmelse med bygningsreglementet 2020. Smart isolering, solceller, regnvandsanlæg, ventilation med varmegenvinding, trykprøvning og store glaspartier er medvirkende til at nedsætte forbrug og driftsomkostningerne betragtelig. Nøgleordene for byggeriet er: ”Bæredygtighed” og ”kvalitet”.

JFP Murer og Tømrer a/s står for elementmontagen af etape 2 på dette projekt. Entreprisen omfatter 35 boliger fordelt på 2 etager, montage af vægge, huldæk og badekabiner. I alt 4.500 m² elementmontage.

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up