Koustrupmark, Lind

Bygherre
KoustrupMark Aps

Entreprise
Totalentreprise

Arkitekt
Årstiderne Arkitekter/Knud Hellerup

Ingeniør
Grontmij Carl Bro/ Rambøll

Omfang
54 Boliger, 6.540m²

Udført
2010-2014

Arkitekttegnede rækkehuse i særklasse og med individuelle indretninger.

JFP har stået for både byggemodningen og byggeprocessen i totalentreprise på 54 ejerboliger med tilhørende redskabsrum og carport.

Projektet er opført på JFP's egen jord i Lind. Ejerne har alle selv haft medbestemmelse omkring indretning, inventar og overflader - så der er tale om 54 individuelle boliger. En spændende og fleksibel boligløsning med mulighed for at tilføre sit helt eget præg.

Den arkitektoniske linje er ført helt igennem og giver kvarteret en markant profil. Arkitekterne har skabt et sammenhængende byggeri med lyse og funktionelle boliger, gårdrum og grønne udearealer, som står i harmoni med de omkringliggende kvarterer og områdets grønne linjer.

Bebyggelsen på Koustrup Mark er placeret ved grønne arealer og giver derved den enkelte beboer mulighed for at nyde naturen lige udenfor egen dør. Der er anlagt reaktivt område for boldspil og ophold.

Beton-, murer-, og tømrerarbejdet blev udført af egenproduktionen 

jfp-citationstegn

Til tiden og i rigtig god kvalitet

"Foreløbig er de første to etaper med 33 arkitekttegnede ejerboliger i Koustrup Mark bygget færdigt. Arbejdet er udført i totalentreprise af JFP, og trods to hårde vintre blev boligerne klar til tiden. Afleveringsforretningen har været absolut tilfredsstillende og med hurtig udbedring af fejl og mangler. Alt i alt en rigtig god oplevelse og høj finish på det udførte.

Med til historien hører endda, at boligerne varierer i størrelse og et langt stykke hen ad vejen er individuelt indrettet efter ejernes ønsker. JFP skal have ros for sin fleksibilitet, store overblik og håndfaste styring, lige fra første spadestik på bar mark til aflevering af indflytningsklare boliger.

Under hele forløbet har der været en god og personlig dialog - og altid med en professionel opfølgning på stort som småt. Intet er blevet overladt til tilfældigheder. Jeg ser frem til det fortsatte samarbejde, når vi skal i gang med tredje og sidste etape af de i alt 58 boliger."

Steen Zaulich
Direktør AA Ejendomme A/S


Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up