Låsbygade, Kolding - 14 boliger

Bygherre
San B. Preperty ApS og Adsbøll Entreprise

Entreprise
Fagentreprise: Pladsstøbt beton og elementmontage

Arkitekt
Feldhus arkitekter A/S

Ingeniør
Ubbe & Hansen

Omfang
14 boliger fordelt på 3 etager samt til- og ombygninger af lægehus

Udført
maj 2020 - april 2021

JFP Murer & Tømrer medvirker til opførelsen af et lejlighedskompleks med 14 boliger på Låsbygade i Kolding. Her ud over opføres en til- og ombygning af det eksisterende lægehus samt to store og to små tilbygninger. Ligeledes tilpasse udenoms arealet til de nye forhold med skydeport og gårdmiljø.

Byggeriet opføres i en stil, som passer ind i det omkringliggende miljø på Låsbygade. Gaden er beliggende centralt i Kolding og en af Koldings ældst bevarede gader.

JFP Murer & Tømrer udfører fagentrepriserne for In-situ betonarbejdet og elementmontage i forbindelse med opførelsen af lejligheder og til- og ombygningerne.

In-situ betonarbejderne består blandt andet af fundamentarbejder, terrændæk og in-situ felter i huldæk og understøbning ved søjler. Hertil kommer elementmontagen der omfatter montage af let-beton/betonvægge samt huldæk, trapper og altaner.

Entreprisen er afleveret april 2021.

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up