Langliparken I og II, Hjerting

Bygherre
Arbejdernes Boligforening Esbjerg

Entreprise
Beton/fagentreprise

Arkitekt
arkitektfirmaet Rudulf Lolk A/S

Ingeniør
Ingeniørværket A/S

Omfang
4400 m²

Udført
2019-2021

Projekterne vedr. Langliparken I og II i Hjerting omfattede opførelsen af 20 seniorboliger og 20 almene familieboliger, opført som forskudte rækkehuse. Boligerne er opført i to etager og er alle treværelses boliger på gennemsnitligt 110 m² og alle boligerne har terrasser eller altan. Det samlede bebygget areal er på 4400 m².

Projekter var udbudt som separate fagentrepriser for henholdsvis Langliparken I og Langliparken II. JFP Murer & Tømrer vandt begge beton-fagentrepriser i en indbudt licitation for henholdsvis Langliparken I og Langliparken II, hvor udvælgelseskriteriet var laveste pris. 

Boligerne opføres som elementbyggeri med bagvægge i leca elementer der skalmures, betondæk og indvendige skillevægge i henholdsvis leca elementer og porebeton. 

Projektet vedr. Langliparken I blev afleveret i efteråret 2020 og Langliparken II er afleveret i foråret 2021.

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up