Loxam

Bygherre
Loxam

Entreprise
Totalentreprise

Arkitekt
Hvam arkitekt og ingeniørkontor

Ingeniør
Hvam arkitekt og ingeniørkontor

JFP Murer & Tømrer har udført en række opgaver for Loxam. Vi begyndte i Herning at etablere en vaskehal til rengøring af beboelsesmoduler. Desuden har vi isoleret en tagkonstruktion og ydervægge, lige som vi har etableret en ny brandport.

Derefter blev vi bedt om at etablere et nyt indendørs vaskehul i Aarhus - med ophugning af eksisterende betondæk, etablering af nye afløb og ny olieudskiller,opmuring af skillevægge i leca samt berapning af disse.

Derefter lød opgaven på etablering af ny udlejningsbutik i Karlslunde – med troldtekt lofter og nye epoxygulv, nyt indgangsparti i glas med skydedøre og beklædning af bygningen udvendigt med plader i ”Loxam-rød”. Desuden lød opgaven på skæring af nyt porthul til ny vaskehal, samt ny port.

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up