Maileg, Herning

Bygherre
Maileg

Entreprise
Totalentreprise

Arkitekt
Arkitec

Ingeniør
Niras, Herning

Omfang
2000 m2 lager + 800 m2 erhverv

Udført
2013

Opførelse af ny administrationsbygning og lagerbygning for Maileg. Det nye domicil har et unikt og autentisk udtryk skabt af arkitec as. Der er lagt vægt på nutidige og moderne udtryk, der afspejler firmaets arbejde med dansk livsstil, farve og design.

Bygningerne er placeret på en smuk grund i Lind ved Herning omgivet af skov. Administrationen er disponeret som en klar og enkel struktur i to etager med en bagvedliggende lagerbygning nøje afstemt i design.

Administrationen er opført med kobberrøde pudsede facader. Indvendigt står vægge i rå lysgrå beton i skarp kontrast til de massive Douglas planker på gulvene. Lageret er i lysgrå sandwich elementer med tilhørende praktiske funktioner.

Administrationen tager naturligt imod og giver overblik inde- og udefra. Et hus, der skaber en fleksibel og spændende hverdag med gode rumligheder for sine brugere.

Domicilet er placeret på toppen af en bakke mellem Messemotorvejen og Lind i overgangen mellem by og land. Bygningen er et vartegn, som med sin organiske form og specielle landskabelige placering, vækker opmærksomhed.

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up