Mikkelsgården, Viborg

Bygherre
Boligselskabet Sct. Jørgen

Entreprise
Hovedentreprise

Arkitekt
Rum

Ingeniør
Cowi

Omfang
Renovering af 103 boliger

Udført
2012-2013

JFP vandt i efteråret 2012 opgaven med at renovere de 103 almene boliger beliggende på Sct. Jørgensvej i Viborg.

Boligerne i opgaven er opført i tidsrummet 1945-1950 og opgaven omfattede nye badeværelser, nye køkkener, nye vand- og afløbsinstallationer, nye varme- og el installationer, nyt ventilationssystem, samt slutteligt en efterisolering af ydervægge og tagrum. Der var asbestarbejde forbundet med opgaven.

Al kommunikation på byggesagen foregik elektronisk via byggeweb.  

jfp-citationstegn

Yderst positivt samarbejde

Boligerne i Mikkelsgården er opført fra 1945-1950, og renoveringen omfattede nye badeværelser, nye køkkener, nye vand- og afløbsinstallationer, nye varme- og el-installationer, nyt ventilationssystem samt sluttelig en efterisolering af tagrum.

Før vi sendte opgaven i udbud, havde vi spurgt vores rådgiver, hvem vi burde invitere. De foreslog bla. JFP, som også endte med at vinde med den billigste pris. Efterfølgende vandt de også på mange andre parametre. For eksempel spurgte de os om, hvilke entreprenører vi havde gode erfaringer med, og med undtagelse af to fagentrepriser var alle de involverede firmaer faktisk nogle, vi havde anbefalet. Det har glædet os. Vi har kort og godt oplevet samarbejdet som værende yderst positivt med en god og konstruktiv dialog hele vejen. 

Projektleder Jesper Toft-Nielsen
Boligselskabet Sct. Jørgen, Viborg


Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up