Oksbøl Kaserne

Bygherre
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse

Entreprise
Hovedentreprise

Arkitekt
LINK Arkitektur A/S

Ingeniør
INGENIØR’NE A/S

Omfang
8.300 m2 mandskabs- og garagebygninger, 25.000 m2 udendørsarealer

Udført
2021 - 2023

I hovedentreprise udfører JFP under projektnavnet ”Modernisering af Hærens Mandskabs- og Materielfaciliteter” en udvidelse af Oksbøl Kaserne. Kasernen får tilført 8.300 m2 mandskabs- og garagebygninger og 25.000 m2 udendørsarealer.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse er bygherre, og der udføres sammen med udbygningen miljøsanering og nedbrydning af to eksisterende bygninger. De nye faciliteter indeholder 2 garager med materiel- og mandskabsfaciliteter og en ny bygning med briefingrum, pudsestue, omklædning, badefaciliteter, depotrum, toiletter samt teknikrum. Derudover opføres der en ny toiletbygning, og der anlægges 10.000 m2 befæstet parkeringsanlæg, 11.000 m2 belægning og 4.000 m2 grønt areal.

Det er første projekt JFP udfører for Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse og ud over at tilbyde den bedste pris, blev JFP valgt på baggrund af en række andre forhold: En god proces under byggeriet, herunder fælles projektgennemgang, opstartsworkshop, mødestruktur og inddragelse af underentreprenører i forbindelse med procesplanlægningen. En god organisering af projektet, stort fokus på arbejdsmiljø og en robust projektorganisation. Datterselskabet JFP Murer & Tømrer udfører beton- og elementmontagen på projektet.

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up