Oksbøl Kaserne

Bygherre
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse

Entreprise
Hovedentreprise

Arkitekt
LINK Arkitektur A/S

Ingeniør
INGENIØR’NE A/S

Omfang
8.300 m2 mandskabs- og garagebygninger, 25.000 m2 udendørsarealer

Udført
2021 - 2023

I hovedentreprise udfører JFP under projektnavnet ”Modernisering af Hærens Mandskabs- og Materielfaciliteter” en udvidelse af Oksbøl Kaserne. Kasernen får tilført 8.300 m² mandskabs- og garagebygninger og 25.000 m² udendørsarealer.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse er bygherre, og der udføres sammen med udbygningen miljøsanering og nedbrydning af to eksisterende bygninger. De nye faciliteter indeholder 2 garager med materiel- og mandskabsfaciliteter og en ny bygning med briefingrum, pudsestue, omklædning, badefaciliteter, depotrum, toiletter samt teknikrum. Derudover opføres der en ny toiletbygning, og der anlægges 10.000 m2 befæstet parkeringsanlæg, 11.000 m² belægning og 4.000 m² grønt areal.

Det er første projekt JFP udfører for Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse og ud over at tilbyde den bedste pris, blev JFP valgt på baggrund af en række andre forhold: En god proces under byggeriet, herunder fælles projektgennemgang, opstartsworkshop, mødestruktur og inddragelse af underentreprenører i forbindelse med procesplanlægningen. En god organisering af projektet, stort fokus på arbejdsmiljø og en robust projektorganisation. Datterselskabet JFP Murer & Tømrer udfører beton- og elementmontagen på projektet.

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up