Plejecenter Toftehaven, Ballerup

Bygherre
Boligselskabet Baldersbo

Entreprise
Totalentreprise

Arkitekt
Pluskontoret Arkitekter

Ingeniør
Nordconsult

Omfang
5.577 m²

Udført
2021 - 2022

JFP a/s udvider i totalentreprise Plejecenter Toftehaven i Ballerup. Udvidelsen indeholder 48 plejeboliger og supplerer de nuværende 68 plejeboliger.

Bæredygtige materialer og løsninger
Udvidelsen af Plejecenter Toftehaven er på 3.120 m². Dertil kommer 855 m² servicearealer og 1.602 m² kælder med teknikfaciliteter. Byggeriet skal arkitektonisk svare til etape 1, som er opført i 1968 og 2004, men der skal tænkes bæredygtighed ind i materialevalg og løsninger. På den eksisterende del af Toftehaven, udføres der samtidig en række mindre tilpasninger således, at centret kommer til at fungere som et sammenhængende plejecenter.

Håndtering af forurenet jord
JFP har opgravet og bortkørt store mængder jord i forbindelse med udgravning til kælder og terrændæk. Dele af jorden er forurenet og er blevet håndteret og bortkørt efter miljømyndighedernes anvisninger, ligesom overskudsjord er bortskaffet efter gældende regler.

Plejecentret bygges for Boligselskabet Baldersbo. Ballerup Kommune er kommende lejer på etape 2 også.

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up