Skødstrupbakken

Bygherre
AlmenBo, Aarhus

Entreprise
Hovedentreprise

Arkitekt
Dreyer Arkitekter

Ingeniør
Niras

Omfang
3.112 m²

Udført
2018 - 2019

JFP Murer & Tømrer har opført Skødstrupbakken som består af 33 rækkehuse i Skødstrup nord for Aarhus

Boligerne udgør i dag Afdeling 52 hos Almenbo i Aarhus og har en skøn beliggenhed med flot natur, med både skov, vand og bakkede terræn. Byggeriet er opført i hovedentreprise og som tæt-lavt byggeri.

De 33 rækkehuse er fordelt på fire boligblokke. Boligerne er opført med 3 - 5 rum og er på 55 - 109 m².

Boligerne er opført to i etager med interne trapper og uden vandrette lejlighedsskel. Køkken, stue og toilet/bad er indrettet i stueplan og på 1. sal er der indrettet en privat afdeling med værelser.

Rækkehusene er funderet direkte på det intakte jordlag eller på opbyggede komprimerede sandpuder. Råhuskonstruktionen er udført i betonelementer og letbeton-elementer.

Facaderne er udført som skalmurværk i blødstrøgne blådæmpede og mørke mursten og med murkroner. Tagene er udført som varmt tag med trykfast isolering og tagpap. Skurene er udført i træ med udvendig pladebeklædning.

Beton-, murer- og tømrerarbejderne er udført af JFP Murer & Tømrers egenproduktion. Projektet blev påbegyndt februar 2018 og boligerne blev afleveret i marts 2019, 3 mdr. før den oprindelig tidsplan.

Almenbo roser JFP

Projektchef, Jesper Holze fra AlmenBo er meget tilfreds med JFP Murer & Tømrer:

”Vi har haft et godt samarbejde med JFP Murer & Tømrer på byggeriet og er yderst tilfredse med, at aflevering er 3 måneder før tid. Det giver os ekstra lejeindtægter og færre byggerenter. Samtidig er byggeriet afleveret i den ønskede kvalitet. Vi vil gerne samarbejde med JFP Murer & Tømrer på fremtidige projekter.”

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up