Kvinde-barn-centeret - Regionshospitalet Herning

Entreprise
Tømrerentreprise

Arkitekt
Torsten Riis Andersen, Holstebro

Ingeniør
Rambøll, Herning

Omfang
7.600 m²

Udført
2007

Regionshospitalet i Herning blev udvidet med to etager under hensyntagen til den fortsatte daglige drift.  Entreprisen omfattede en nybygningsdel på 2.400 m² og en ombygning af 5.200 m² eksisterende lokaler. Nybygningsdelen bestod af to etager oven på en eksisterende bygning. Denne del blev indrettet med nye faciliteter i form af fødestuer og familieum.

For at den underliggende bygning kunne holde til en udvidelse på to etager, blev der over alt anvendt lette konstruktioner. Døre og skillevægge mellem fødestuer blev udført i lydtætte materialer og døre til familierummene blev monteret med adgangskort, som kan omkodes efter behov.

Eksisterende lofter blev udskiftet for at brandsikre både nyt og gammelt, ligesom fødestuer blev omdannet til almindelige stuer. Vægge blev nedbrudt og nye opbygget. Døre blev flyttet eller erstattet af nye.

Under hele byggeforløbet skulle afdelingen fortsat fungere optimalt.

jfp-citationstegn

Fint samarbejde og levering til tiden

"Vi har altid haft et fint samarbejde med Jørgen Friis Poulsen. De leverer til tiden, og pris og kvalitet er i orden. Men lige så vigtigt er det, at de ved, hvordan man agerer i et hospital, der er i drift. De tilrettelægger arbejdet, så støj- og støvgener er begrænsede, og de har en god fornemmelse for etik og omgang med personale og patienter. Derfor har vi i tidens løb brugt Jørgen Friis Poulsen til en række om- og tilbygninger, bl.a. af et kvinde-barn center, Dag Kirurgisk Enhed og Distriktspsykiatrien."

Thorkil Vandborg, afdelingsleder
Hospitalsenheden Vest, Herning


Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up