Remmerslund Skovby, Hedensted

Bygherre
Innovater - Projektet er siden solgt til Ejendomsselskabet Casa Nord ApS

Entreprise
Totalentreprise

Arkitekt
Atra Arkitekter A/S

Omfang
7.000 m²

Udført
2021 - 2022

JFP opfører for ejendomsudvikleren Innovater 80 rækkehuse i Remmerslund, Hedensted. JFP er totalentreprenør og har været med i projektudviklingen af rækkehusene, hvor der er bidraget med gode bygbare løsninger, som lever op til både økonomi og ønsket kvalitet.

Rækkehusene er lejeboliger til flere generationer - særligt unge familier og seniorer. Byggeriet omfatter 80 et-plans tæt/lav rækkehuse i størrelser fra 80-100 m² og alle med egen have og terrasse. Det samlede areal for bebyggelsen er på 7.000 m², og rækkehusene opføres med muret facade og ensidig taghældning med tagpap. Der etableres genindvindingsanlæg.

Området klimatilpasses med åbne render langs vejene, som opsamler overfladevandet fra den delvist skrånende grund. Vandet opsamles i en nyetableret sø, som samtidig skal fungere som et naturligt samlingspunkt for områdets beboere. For at øge biodiversiteten, sås der vilde græssorter på friarealerne.

JFP Murer & Tømrer varetager beton- og tømrerentreprisen på byggeriet.

Rækkehusene skal stå klar i maj 2022.

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up