Ruten Plejehjem

Bygherre
KAB / Københavns Kommune

Adresse
Ruten 2, Tingbjerg

Entreprise
Totalentreprise

Arkitekt
ERIK arkitekter A/S

Ingeniør
Rambøll

Omfang
125 plejeboliger

Udført
2019 - 2022

Sammen med Innovater har JFP af KAB fået overdraget opgaven med at udvikle og opføre et Plejehjem på Ruten i Tingbjerg efter den delegerede bygherremodel. Vi skal løfte KAB’s udbudspligt og udbyde projektet i fagentrepriser og efterfølgende stå for styring af udførelsesfasen.

Projektet omfatter i alt 120 plejeboliger, et produktionskøkken og en række servicefaciliteter, bl.a. Cafe, Tandplejer, Fodterapi og frisør. Projektet opføres i 4½ etager, hvor den øverste etage etableres som penthouseetage og er tilbagetrukket fra facaden. I stueetagen etableres i en del af bygningen en ny dagligvarebutik på ca. 1.000 m². Der etableres endvidere overdækket parkeringsområde og varegård, hvorpå der etableres en taghave for plejehjemmets beboere. Plejehjemmet etableres med murværk og begrønnede facader. Der etableres fransk altan til alle boliger, samt centrale altaner til bo-områderne

Der forventes byggestart primo 2021 og en byggetid på ca. 17 måneder.

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up