SHIP, Aarhus

Bygherre
Olav de Linde

Entreprise
Hovedentreprise

Arkitekt
Arkitema

Ingeniør
Søren Jensen

Omfang
24.800 kvm + 11.800 kvm kælder

Udført
2018-2021

SHIP – JFP’s største entreprise til dato
Eksklusive SHIP viser sin storhed på den yderste del af Aarhus Ø. Med kig til lystbådehavnen, Aarhus bugten og Jette Tikjøbs Plads er det en eftertragtet placering, og prestigebyggeriet tager mere og mere form.
JFP vandt tilbage i marts 2018 hovedentreprisen, og med 21.800 m² bolig, 3.000 m² erhverv og 11.800 m² kælder/erhverv er det JFP’s største entreprise til dato.

Stor styringsopgave og godt arbejdsmiljø
En af JFP’s styrker er byggestyring. Med små 50 års erfaring og kompetente medarbejdere arbejdes der 100% sammen om at løfte opgaven. Projektet har nu 50 håndværkere i gang, og det stiger til ca. 150, når apteringen for alvor går i gang. Struktureret ledelse og planlægning følger hånd i hånd med tæt opfølgning og godt samarbejde med underentreprenørerne. Det sætter sit positive præg på byggeriet.

Lars Therkelsen, direktør fra Richard Thomsen A/S, som står for stålkonstruktioner og altaner udtaler: ”Samarbejdet fungerer rigtig godt med JFP. Vi forstår hinanden og arbejder begge for at få det bedste resultat på byggeriet.Vi har arbejdet sammen i en årrække på flere projekter. JFP holder ord og gør det ikke sværere, end det er, og det sætter jeg pris på.”

Et prestigeprojekt
SHIP er et prestigeprojekt. En stor del af lejlighederne har eksklusive udsyn enten mod syd ind over byen, mod lystbådehavnen i øst eller mod nord over Aarhus bugten og skoven. 40-60% af facaderne er høje, elegante glasskydepartier, der inviterer vandet og naturen ind i stuerne og giver en unik helhed. Facadens arkitektoniske udtryk er understreget af bølgende fronter og er beklædt med smukke natursten. Gulvene er egetræs plankegulve og i trappeopgangene er reposerne belagt med grå natursten, der vidner om kvalitetsinteriør fra inderst til yderst. Der etableres unikke gårdrum med grønne frodige oaser og stier, som giver læ for vinden og skaber fællesskaber.

Godt samarbejde med Aarsleff
Salgsdirektør og partner fra JFP, Søren Trærup udtaler: ”Vi har et rigtig godt samarbejde med Aarsleff på SHIP. Det startede faktisk allerede ved tilbudsudregningen, hvor vores respektive spidskompetencer blev tydelige. Vi er stærke til byggestyring herunder håndtering af entrepriser og underentreprenører, og Aarsleff er stærke til råhus, in situ beton samt jord- og kloakarbejde. Nu hvor byggeriet er godt i gang, fungerer det også rigtig godt. Jeg kan godt se, at et lignende samarbejde kunne opstå i fremtiden.”

Byggeriet SHIP
Olav De Linde er bygherre på SHIP, Arkitema A/S og Søren Jensen A/S er bygherrens rådgivere og JFP A/S er hovedentreprenør. Bebyggelsen kommer til at rumme 202 eksklusive lejligheder i prislejet 2,6 – 14 mio. kr., hvoraf 90 af lejlighederne allerede er solgt. Byggeriet forventes færdigt i April 2021.

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up