Siemens Wind Power, Brande

Bygherre
Siemens

Entreprise
Hovedentreprise

Arkitekt
Arkitec

Ingeniør
Cowi

Udført
2010

I hoveentreprise udførte JFP et nyt datacenter for Siemens. Datacentret bruges til lagring af data i store servere. Disse servere er placeret i et serverrum opbygget på et hævet EDB-gulv.

Bygningen er redundant forsynet via to uafhængige transformatorstationer. Herudover er der to uafhængige batteribackup samt en dieselgenerator. Der er endvidere en kølemaskine til nedkøling af serverrummet, som også er tilsluttet et jordkølingsanlæg.

Bygningen er sikret via ADK og forsynet med videoovervågning.

Alt i alt et meget installationstungt byggeri.

Beton- og tømrerabejdet blev udført af JFPs egenproduktion 

jfp-citationstegn

Smidigt byggeforløb og levering til tiden

"Det kan siges kort: Vi har været yderst tilfredse med JFP's håndtering og udførsel. Projektet har strakt sig over cirka syv måneder, og blev afleveret i den rigtige kvalitet og til tiden. I sig selv en udfordring, da der var tale om en krævende hovedentreprise med mange komplekse installationer. Takket være en god og konstruktiv dialog med velforberedte byggemøder er der løbende blevet taget hånd om de ting, som ellers let kunne give anledning til drillerier. Det mærkes også tydeligt, at JFP og COWI - som har stået for projekteringen -taler samme sprog og har et godt, professionelt samarbejde. Det gør det let og betryggende at være bygherre."


Mikael Skov Grønhøj, Project Manager
Siemens Real Estate (SRE), Siemens Wind Power A/S, Brande


Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up