Sporbyen Scandia etape 1 og 2 Randers

Bygherre
Sporbyen Scandia P/S

Entreprise
Elementmontage

Arkitekt
Krogh Arkitektur A/S

Ingeniør
Frandsen og Søndergaard

Omfang
Facader, vægge, dæk, altaner, søjler og trapper

Udført
2020 - 2021

I det nye byområde ved den tidligere togfabrik i Randers er Sporbyen Scandia opført. Boligprojektet er opført som et karrébyggeri med et knæk på midten i en vinkel på 66 grader.

Områdets særlige historie har tydelige refererer i byggeriets arkitektoniske udtrykket og materialevalget.

Projektet består af henholdsvis som etape 1 og etape 2. JFP Murer og Tømrer har deltaget i begge etaper med fagentrepriserne inden for betonelementmontage. Bebyggelsen er fordelt på 3 bygninger med forskellige lejlighedstyper. Øverst er der etableret eksklusive penthouselejligheder med egne tagterrasser

Etape 1 udgør et bruttoareal på 6.600 m² og består af 67 leje- og ejerboliger, fordelt på 6 etager samt delvis kælder.

Etape 2 udgør et bruttoareal på 3.400 m² og består 31 andelsboliger fordelt på 5 etager.

Boligerne er på 2 -5 værelser og er variere i størrelsen fra 63 m² - 177m². Alle boliger får adgang til privat altan eller terrasse.

Fagentreprisen for elementmontagen ved Sporbyen i Randers omfattede montering facader, vægge, dæk, søjler, trapper og altaner.

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up