Store Torv Tingbjerg, Brønshøj

Bygherre
Innovater A/S

Entreprise
Totalentreprise

Arkitekt
ERIK Arkitekter A/S

Ingeniør
Arne Elkjær A/S og ​​VITA ingeniører ApS

Omfang
11.800 m² og 2.000 m² parkeringsareal

Udført
2021 - 2023

JFP a/s har indgået samarbejdsaftale omkring udvikling og opførelse af 120 eksklusive boliger for Innovater A/S. Boligerne ligger i Tingbjerg ved Brønshøj og skal DGNB certificeres.

JFP er valgt til projektet som et resultat af et godt samarbejde på nabogrunden, hvor JFP opfører Eilersmindes Plejehjem sammen med Innovater. Der skal på boligerne i Tingbjerg nås en targetpris, hvorefter opgaven overgår til totalentreprise.

Boligerne på Store Torv kommer til at rumme 120 boliger i varierende størrelse. Der bliver både små ungdomsboliger og store penthouse lejligheder, og i stueetagen er der udlagt 650 m² til erhverv. Byggeriet er u-formet og i 4 etager. Der opføres ligeledes 2 punkthuse i 3 etager. Det samlede byggeri er på 11.800 m² plus et overdækket parkeringsareal på 2.000 m², og danner sammen med det eksisterende byggeri en lukket karré. Hele karréens gårdareal omdannes til et attraktivt ude-/opholdsareal.

Udtrykket på byggeriet er udsprunget af de traditionelle karrébebyggelser, der ses overalt i Københavns Kommune med indeliggende opgange, 3-4 etager og murværk i gullige teglsten med karakteristiske udsmykninger omkring vinduer og på de sydvendte gavle.

Byggeriet tegnes af ERIK Arkitekter med Arne Elkjær og Vita som underrådgiver og skal være med til at gøre området attraktivt. SAB, som udlejer mange af de eksisterende boliger i området, er samtidig i gang med en større fornyelse af udearealerne i samarbejde med beboerne. Dette sammen med de nye boliger, et nyt bytorv med fælleshus og en stor dagligvarebutik samt plejehjemmet indgår i fornyelsen.

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up