Struer Boligselskab

Bygherre
Struer Boligselskab

Entreprise
Totalentreprise

Arkitekt
Pluskontoret

Ingeniør
Niras

Omfang
18.000 m²

Udført
2013-2017

JFP har opført 184 nye boliger for Struer Boligselskab.

Byggeriet blev vundet i en totalentreprisekonkurrence og boligerne erstatter de tidligere boliger med et tidssvarende og fremtidssikret byggeri.

Projektet som omfattede 184 boliger i en blandning af etageblokke på op til 5 etager og tæt-lav i 2 etager.

Byggeriet blev opført i gedigne og vedligeholdelsesfri materiale.

Boligblokkene er opført således, at energikravet for 2020 er overholdt: tæt/lav bebyggelse overholder energikravet for 2015.

Alle etageboliger har egen syd/vestvendt altan. Byggeriet er opført med skalmur og facadeelementer.

Facaderne er opført i røde tegl og lyse facadeelementer.

jfp-citationstegn

Tung entreprenør med let til smil

"JFP vandt totalentreprisen med renovering og opførelse af 184 boliger til 180 millioner kroner. Det er sket i kraft af rigtig spændende funktionelle, arkitektoniske og energirigtige løsninger med kvaliteten i højsædet, hvor vi får meget for pengene. JFP har endda vundet yderligere ved nærmere bekendtskab – de er helt igennem professionelle, og alligevel formår de at være både nærværende og personlige med godt humør og smil.

Vi har en meget åben dialog, og hele processen glider godt. Vores kontaktperson sørger for, at vi oplever en sikker styring og entydig kommunikation, hvor aftaler og tidsplaner holder. Det er tydeligt, at det er en erfaren og "tung" entreprenør med overblik og samtidig sans for detaljer. Det kommer blandt andet til udtryk i deres valg af under- og fagentreprenører. Mange af dem er lokale, og det er vi i sagens natur glade for."

Jens Østergård, forretningsfører
Struer Boligselskab


Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up