Sydbyen, Silkeborg

Bygherre
Boligselskabet AAB

Entreprise
Hovedentreprise

Arkitekt
Årstiderne Arkitekter

Ingeniør
Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma A/S

Landskabsarkitekt
Terra Nova

Omfang
7.300 m² bolig + 370 m² kælder

Udført
2016-2018

I hovedentreprise har JFP opført 76 almennyttige boliger i 3-4 etager, som mindre ”blokke” med indbyggede forskydninger, der skaber et mangfoldigt og varieret gadebillede.

Bygningerne er opført i mursten i en varm rød farve. De enkelte blokke er muret med forskellige fugefarver, så de fremstår i forskellige nuancer, men stadig som et samlet område. Derudover er der skabt en særlig detaljering af murværket vha. frem- og tilbagetrækninger af murstenene, standerskifter på udvalgte dele af murværket, elegant detaljerede altaner som skaber den variation og diversitet, som er kendetegnende ved gode byrum. Bygningerne er gjort spændende ved arbejde med detaljerne i byggeriet, eksempelvis måden teglen mures op på, udformningen af altaner og indgangspartier og markeringen af særlige funktioner i bygningen. Lejlighederne har alle fine lysindfald og gode rumfordelinger, som giver mulighed for at indrette sig efter egne behov.

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up