Teglparken, Herning

Bygherre
Fællesbo

Entreprise
Beton- og Flisemurerentreprise

Arkitekt
Årstidernes Arkitekter A/S

Omfang
3.929 m²

Udført
2019 -2020

JFP Murer & Tømrer udførte Beton- og flisemurenetreprisen for Fællesbo i forbindelse med opførelsen af Teglparken. Projektet omfatter 64 almene boliger beliggende på det naturskønne område ved Ringkøbingvej, blot 2 km fra Herning bymidte. 

Boligerne er opført som lavenergiboliger med højtisolerende klimaskærm, solceller og batteripakke. Gennemsnitlig producerer boligerne mere energi, end der forbruges. 

Udvendigt og indvendigt er der anvendt miljøvenlige byggematerialer, som kræver minimal vedligeholdelse og som bidrager til et godt og sundt indeklima. 

Beton og flisemurer entreprisen bestod af betonfundamenter, elementvægge og dæk, udstøbning af etagedæk, punkfundamenter for altaner og udvendige trapper samt komplet flisemuring i samtlige lejligheder.

Projektet blev afleveret foråret 2020

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up