TH. Langs HF & VUC, Silkeborg

Bygherre
TH. Langs HF & VUC

Adresse
Hostrupsgade 48-56, 8600 Silkeborg

Entreprise
Totalentreprise

Arkitekt
ERIK arkitekter A/S

Ingeniør
COWI

Omfang
Nybyg 1.450m² og 5.200m² ombyg.

Udført
2012-2014

I totalentreprise har JFP opført til- og ombygning på TH. Langs HF & VUC i Silkeborg.

Opgaven omfattede opførelse af en ny bygning i 2 etager på i alt 1.450m² + kælder på 500m². Nybygningen indeholder rum til bl.a. undervisning og musikundervisning, hvilket stiller store krav til lydtransmission mv.
Der er endvidere etableret en multisal samt en stor siddetrappe.

Ombygningsarbejdet i den eksisterende skole omfattede primært opgradering af facader med vinduer, nyt ventilationsanlæg til overholdelse af AT-krav samt indretning af omklædnings- og badefaciliteter.

Mellem nybygningen og den eksisterende bygning er etableret et torv. Oven på torvet er etableret en tagterasse.

jfp-citationstegn

Et skoleeksempel på at have hørt efter i timen

"Hvordan binder man en gammel skole sammen - med mange separate bygninger - mens man samtidig åbner op med et torv, lukker lys ind og skaber tydeligere forbindelse til omgivelserne? Det er nogle af de udfordringer, som det er lykkedes at løse for Jørgen Friis Poulsen og teamet af arkitekter og ingeniører.  

Vi var ikke i tvivl om, hvem der havde vundet totalentreprisen, da vi så forslaget. De har hørt godt efter i timen! Projektet omfatter et nybyggeri på 1.450 kvm. og ombygninger på 5.200 kvm. i den eksisterende skole. Helt fra projekteringsfasen har der været god sparring og en fantastisk dialog. Det hele hænger sammen både funktionelt, æstetisk og ikke mindst økonomisk.  

Vi har næsten daglig kontakt med projektlederen, og der er en rigtig god tone. JFP har fuld forståelse for vores hverdag med en skole i drift. Så jo, vi er overordentligt godt tilfredse med samarbejdet og glæder os til at tage det færdige resultat i brug."

Nanna Skulvad, rektor
Th. Langs HF & VUC, Silkeborg


Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up