Trøstrup Vænge, Herning

Bygherre
Sydbyen Herning ApS

Adresse
Trøstrup Vænge, Herning

Entreprise
Totalentreprise

Arkitekt
Arkitec

Ingeniør
Hera Consult

Omfang
2.600 m² + 120 m² kælder

Udført
2017 - 2018

JFP har i totalentreprise stået for opførelsen af Trøstrup Vænge i Herning.

Området Trøstrup Vænge er beliggende ved Frilandsmuseet Herning og blev i 2015 udbudt tilsalg, hvorefter Sydbyen Herning ApS købte området og i samarbejde med arkitektfirmaet arkitec, udarbejdede et projekt der var tilpasset området.

Byggeriet er i alt på 2.600 m² boliger fordelt på 4 bebyggelser som mod syd omkranser Frilandsmuseet, der danner fantastiske rammer for beboere og gæster i Trøstrup Vænge.

De 19 boliger er fordelt på rækkehuse i 1-plan, 2 punkthuse i 3 etager med ejerlejligheder og 2 penthouselejligheder. Derudover kælder på 120 m² med depotrum og tagterrasser.

Den samlede bebyggelse er opført i arkitektonisk sammenhæng mellem etageboliger og rækkehuse, med samspil i facadesten, vinduer og udvendig beklædning, således at området fremstår som en samlet helhed.

Byggeriet blev afleveret i juni 2018.

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up