Tronkærgårdsvej, Skødstrup

Bygherre
Østjysk Bolig

Entreprise
Totalentreprise

Arkitekt
Ole Dreyer

Ingeniør
Viggo Madsen

Omfang
3.187 m²

Udført
2011 - 2012

I totalentreprise har JFP for Østjysk Bolig opført 33 boliger i Skødstrup ved Århus. Boligerne er opført som 11 ens rækkehuse med 3 boliger i hver.

Lavenergiklasse 2015 byggeriet blev opført på en skrånende grund med udsigt ud over Århusbugten.

Facader i murværk på betonbagvægge.

Boligerne er grundet den skrånende grund opført med intern bygningsspring, hvilket giver et dejligt rummeligt køkken/alrum med højt til loftet.

Der er endvidere opført redskabsskure, vejanlæg og sti forbindelser.

jfp-citationstegn

Fejlfri aflevering – tilmed seks uger før tid

"Halvanden måned før tid var JFP færdig med vores 33 nye almene boliger på Tronkærgårdsvej i Skødstrup. Byggeriet er opført som energiklasse 2020 og blev afleveret fejlfrit, så det er en succes. Lige fra begyndelsen har der været en god kemi, og processen har været baseret på en høj grad af tillid. Den har JFP til fulde levet op til. Byggemøderne har været konstruktive og fremadrettet. Hertil kommer en eksemplarisk orden på byggepladsen og en god tone mellem folkene. Det ser jeg som et tegn på, at der har været styr på forløbet. Jeg kan kun sige "fuld tilfredshed" - og pengene er ikke spildt!"

Allan Søstrøm, direktør
Østjysk Bolig


Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up