Vallensbæk Gårdhaver

Bygherre
1927 Estate Development ApS

Adresse
Vejlesvinget, Vallensbæk

Entreprise
Fagentrepriserne: Beton- og elementmontage

Omfang
32.000m² - bestående af 315 boliger og 1.800m² detailhandel

Udført
februar 2021 - marts 2022

JFP Murer & Tømrer a/s udfører fagentrepriserne for beton og elementmontage ved opførelsen af karrébyggeriet ved Vejlesvinget i Vallensbæk. Karrébyggeriet erstatter de nedslidte erhvervsejendomme på grunden og bliver en del af det nye boligområde som er navngivet Vallensbæk Gårdhaver. Boligerne opføres i fire karrébygninger på 5- og 6 etager. Byggeriet som består af 315 boliger, erhverv og P-kælder og placeres blandt grønne gårdhaver.

Karrebygningerne vender ”ryggen” mod S-togsbanen, hvilket har en støjafskærmende effekt. Det samlet byggeri udgår 32.000 m². De kommende lejeboliger bliver på to til fem værelser

Byggeriet skal DNGB Guld-certificeres og bliver opført efter BK2020-kravene

Fagentrepriserne består af støbning af fundamenter, opmuring af lecablokke, sokkelpuds, montering af alle facader, vægge, søjler, bjælker, dæk, badkabiner, trapper og repos. Arbejderne udføres af JFP Murer & Tømrers egenproduktion.  Der anvendes 5.500 m³ beton og 5.000 betonelementer til byggeriet.

Fagentrepriserne for beton og elementmontagen er afsluttet i maj 2022 og boligerne forventes være indflytningsklare i 2023

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up