Viften II, Haslev

Bygherre
Flexbo Sjælland v/Boligkontoret Danmark

Entreprise
Hovedentreprise

Arkitekt
Friis Andersen Arkitekter A/S

Ingeniør
Søren B. Nielsen A/S

Omfang
3.875 m²

Udført
Juni 2020 - November 2021

JFP Murer & Tømrer a/s opfører i hovedentreprise for Flexbo Danmark Viften II, som udgør anden etape af i alt 68 boliger.

Hovedentreprisen består af 36 almene boliger fordelt på 3.550 m², et driftskontor på 85 m² og en depotbygning på 240 m². 

Boligerne opføres i rækkehuse opdelt i 5 blokke, hvoraf den ene blok består af 2 etager med lodrette lejlighedsskel. Viften II kommer til at bestå af 36 lejligheder. 10 stk. 4-rums lejligheder på 112 kvm. i to plan, 16 stk. 3-rums på 101 kvm. i et plan og 10 stk. 2-rums på 83 kvm. også i et plan. Dertil kommer en kontor- og driftsbygning. 

Viften II bliver en naturlig forlængelse af Viften I som ligger i Arne Jacobsens området i Haslev, hvor boligselskaber Flexbo Sjælland i 2018 har opførte 32 almen boliger. 

De kommende lejere til glæde sig til lyse og moderne kvalitets boliger opført i bæredygtige materialer og tæt beliggende ved stisystemer til skole og by samt planlagt folkskov.

Bliv ringet op

Vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Skriv dine oplysninger herunder - så ringer vi dig op!

Når du udfylder formularen, afleverer du dine personlige oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her.

keyboard_arrow_up